Over 50 års erfaring 

Over 50 års erfaring 
Please follow and like us:

Hdem Net2havesalg.dk har de alt på lager til dig og din have. Det er deres ekspertise område, og derfor sætter de også en stor dyd i, at kunne sælge nogle af de bedste danskproduceret flagstænger til deres kunder. Hdem Net2havesalg.dk har de teamet op med danske Dano Mast, de eneste danske flagstangsproducenter der laver fiberglas-stænger. Deres mission er, at sælge de bedste haveprodukter til deres kunder, og derfor arbejder de også kun sammen med de bedste producenter inden for deres respektive brancher. De har noget til ethvert budget, og du kan altid være sikker på, at når du handler med dem, så for du ordentlige varer, til ordentlige priser. 

Net2havesalg.dk sælger både flagstænger lavet af glasfiber, og træ. Derudover har de også alt til at passe og pleje din flagstang. Fra grundbehandling, til beslag. De sørger for at din flagstang kan blive top-tunet, og gøre resten af villavejen misundelig. Skulle du være i tvivl om du skal have ny flagstang, så kan du være sikker på at en flagstang fra Dano Mast, er en flagstang af fantastisk kvalitet. Med over 50 års erfaring inden for branchen, er der absolut sikkerhed for at du kommer til at få glæde for dit køb. Og du kan sove trygt om natten, velvidende at du ikke vågner op til en knækket flagstang, dagen efter. 

10 års garanti

Skulle du være så uheldig, at flagstangen har en fabrikationsfejl, så er der 10 års garanti på din flagstang. Derfor kan du med ro i sindet bestille en Dano Mast flagstang hos Net2havesalg.dk. Dog er chancerne for at din flagstang går i stykker, ikke store. Dano Mast arbejder nemlig sammen med Teknologisk Institut om glasfiberstængerne, og derfor er du sikret den nyeste teknologi inden for flagstænger. Derfor tør de godt sige, at hvis du vælger at købe en flagstang, enten af træ eller glasfiber, hos Net2havesalg.dk, så kommer du i hvert fald ikke til at fortryde det. Dano Mast tør stå inde for flagstængernes kvalitet, og ønsker også at yde en god service. Det samme gør sig gældende for Net2havesalg.dk. 

Og når du så har valgt, og betalt, din flagstang. Plus grundbehandling, støtter, eller beslag, så fragter de den ud til dig, kvit og frit. Dette gælder dog kun fastlandet, og desværre ikke de øer der ikke er brofaste. De håber dermed at kunne yde dig, haveejeren, den bedste service, og de vil aldrig gå på kompromis, når det handler om at gøre deres kunder glade. Det kan kun lade sig gøre, hvis deres kundeservice er i orden, og deres produkter og samarbejdspartnere, er af den bedste kvalitet inden for deres områder. 

Derfor håber de at deres engagement inden for flagstænger, del gøre dig og din have endnu gladere.  

Edit