Nye gardiner til hjemmet

Please follow and like us:

Gardiner har en unikt funktion i vores hjem. Gardiner er et tyndt lag mellem det private og offentlige. Du kan altid trække dine gardiner for, hvis du ikke vil have naboen og forbi passerende skal se dit liv i det øjeblik. Så gardiner er ikke bare noget stof, der dækker dine vinduer. Dine gardiner gemmer på mange hemmeligheder – dine gardiner har set alt hvad du har foretaget dig i rummet. Derfor er dine gardiner unikke og ikke ligegyldige.

Gardiner Viborg

I dag handler alt om at alt skal være unikt og personligt. Alt skal være kvalitet og alt skal være noget særligt. Det hele skal gå op i en højere enhed og ja – det skal det også med dine gardiner. Du kan købe gardiner Viborg næsten alle steder, ja du kan også sy dem selv. Men det handler om kvalitet fremfor kvalitet. Og det behøver ikke at koste en formue. Du kan finde utallige slags gardiner. Alle mulige farve kombinationer er mulige. Det er sindssygt, hvor meget du egentlig har at vælge imellem.

Der er ikke kun forskellige farver af gardiner. Der er også forskellige typer af gardiner. Rullegardiner kender du sikkert og persienner – de er ikke af nyere opfindelse. Men de er stadig rigtig fine og passer til mange hjem. Noget af det helt nye er nok duo roller gardiner, det minder rigtig meget om en klassisk rullegardin, men her er hver anden stribe en anden farve – ofte gennemsigtig, så man på den måde kan regulere det sollys der kommer ind. Lamelgardiner og så rigtig fine. De passer til alle hjem, især til store vinduer der går direkte ud til en have eller terrasse. Nå ja, plissegardiner må vi ikke glemme. Mange studerende har dem og det er meget typisk på ungdomsværelser – de er noget lettere at rengøre.

Vælg gardiner efter rummets funktion

Når man først kommer ind i gardin verdenen, kan det være svært at komme ud igen. Der er SÅ meget smukt. Man vil hurtigt forelske sig i forskellige gardiner, måske også på tværs af gardin typerne. Men det behøver nødvendigvis ikke at være en hindring. Det er nemlig vigtigt at huske, at ikke alle gardin typer egner sig til alle rum. Typisk vil man ikke vælge persienner til bryggers. Så på den måde kan man købe lidt af hvert fra gardin verdenen til sit hjem – uden at hjemmet mister sin sammenhæng.

Gardiner Viborg

Dit valg af gardiner er ikke ligegyldige. Dine gardiner er noget af det første dine gæster lægger mærke til. Derfor skal dine gardiner være lige i skabet. Dine gardiner giver et førstehåndindtryk af din stil og smag i forhold til indretning. Dit valg af gardiner vil kunne fortælle noget om din personlighed. Vælger du noget der kan komme under den klassiske genrer vil du typisk være ”nede på jorden” typen, der har det store overblik over dit liv. Hvis du derimod vælger flower power så er du måske mere den spontane type. Derfor skal du vælge dine gardiner med omhu – dine gardiner, dit valg.

Edit